U trendu

Kako se niko ovog nije setio ranije: Trik za najlakši odabir boje kuhinje oduševio 10 miliona ljudi (video)

Kada razmišljamo o bojama u našem domu, obično se vodimo ličnim osećajem o tome na šta nas neka boja asocira ili kakvo osećanje izaziva u nama. Najmanje se treba voditi trendovima ili savetima nekih drugih, jer vi ćete u tom prostoru provoditi najviše vremena, i želite da se u njemu uvek osetite što je relaksiranije moguće. I dok je na nekim delovima nameštaja ili zidovima moguće promeniti boju posle nekoliko godina ili čak meseci, postoje delovi doma koji uglavnom dugo ostaju isti. Tu pre svega spada kuhinja.

Zato je veliki problem da prilikom kupovine kuhinjskih ormarića odaberete pravu boju koja će se savršeno uklopiti u vaš enterijer, ali u uz vaš karakter. Mnogi su zato provodili dane i nedelje u salonima nameštaja i u radionicama za izradu kuhinjskih elementa kako bi pronašli svoju savršenu nijansu, bilo da je u pitanju neka boja ili dezen u nijansi drveta, jer niko ne želi da završi s kuhinjom u pink boji od koje će ga trećeg dana zaboleti glava. Zato je ovaj neverovatan trik koji je nedavno pojavio na društvenim mrežama izazvao toliko oduševljenje korisnika širom sveta.

Naime, kako se vidi na snimku, s ovom metodom izbora boja za kuhinjske elemente ne možete pogrešiti, jer ćete odmah videti baš kako će zapravo izgledati vaša kuhinja. U pitanju je 2D model vaše kuhinje koji ste sami izradili ili dobili u dizajnerskom studiju, ali sa isečenim delovima koji predstavljaju elemente. Kasnije se taj šablon samo prinese do primera nijanse iverice, drveta ili medijapana i odmah ćete videti kako će kada bude postavljena izgledati vaša kuhinja.

Ovaj genijalni trik videlo je preko 10 miliona ljudi, a ima skoro 600 hiljada lajkova i mnoštvo komentara.

Kako se vama čini ovo rešenje?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.