U trendu

Kažu da je ona najbolje organizovana mama, njen sistem slaganja odeće prosto morate da vidite

Svi žele da imaju uredan i pregledan ormar. Međutim, mnogi se bore s tim jer mesta nikad dovoljno. Zato je od velike pomoći slaganje odeće na načine koji štede prostor.

Na internetu možete pronaći puno trikova koji pokazuju različite tehnike, ali u ovom videu koji je podelila jedna mama imate sve na jednom mestu – od slaganja peškira, posteljine, košulja, farmerki pa do donjeg veša.

Njeni trikovi mnoge su oduševili pa su neki video pogledali više puta. Mnogi su je zamolili i da ponovo snimi isti video samo ovaj puta sporije.

@nusaibahhamizan

Life hack to folding clothes 📷 Credit to Effectivespaces (Natasha Swingler) #lifehack #foldingclothes #mudah #organizedcloset #fypシ #homedecor #organizedhome #homeinspiration #interiordesign

♬ Once Again – Amsyarleee

Dobro organizovani ormar pruža pojednostavljeni sistem odeće i dodataka kako biste uvek znali gde vam se šta nalazi, a osim što je takav ormar pregledan, on je i estetski ugodan. Bilo da imate mali ormar ili walk in ormar ovi zanimljivi načini za spremanje biće korisni u svakom slučaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.