U trendu

Koristite ovu boju za uređenje kupatila

Iako nije tako česta pojava u kupatilu, crvena boja zaista može da probudi usnulo kupatilo nezavisno od stila koji se kroz njega proteže

Crvenu boju češće srećemo u dnevnoj i spavaćoj sobi, ali ova energična i živahna boja može biti fantastična ideja za dekor kupatila. Ako se ne plašite crvenog kolora, pokazaćemo vam danas kako da ga primenite u svom kupatilu.

Nijanse crvene boje i njihov odnos

Crvena boja nam dolazi u zaista mnogo impresivnih nijansi – od jarko crvene, preko bordo do gotovo braon nijansi. Vaš izbor može biti bilo koja od ovih nijansi, jedinstvena ili u kombinaciji dva crvena tona, svetlijeg i tamnijeg.

Jednobojni prostori su aktuelan trend kom se mnogi prepuštaju, a sve što treba da odlučite je koliko ćete crvene boje koristiti u prostoru. Ako zaista uživate u ovoj boji, odvažite se i koristite je da obavijete celo kupatilo. Ako se tek zaljubljujete u nju, neka to budu manje površine – jedan zid, crveni lavabo, kada ili prostor tuš kabine.

Crveni dekor

Kako bi dekorisali svoje kupatilo u crvenom tonu možete odabrati crvene pločice sa lepim uzorkom, viseće crvene lampe, zavese za tuš kabinu u crvenoj boji, peškire i podne prostirke, kao i okvire ogledala u ovoj nijansi.

Crvene police i ormarići u kupatilu takođe su vrlo privlačna ideja, naročito ako je vaše kupatilo u neutralnom koloru. Crvena boja se idealno slaže sa crnom, belom, zlatnom, srebrnom i kombinacijama navedenih boja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.