U trendu

Kraljica čišćenje otkrila recept za blistavo čiste podove bez trunke hemije (video)

Kraljica čišćenja, kako je nazivaju hiljade pratilaca na društvenim mrežama, otkrila je svoj trik za brisanje koji skoro svaki pod ostavlja sjajan i bez mrlja.

Chantel Mila, koja se zove Mama Mila na mreži, podelila je recept za svoj domaći rastvor za čišćenje za koji je rekla da čini da njeni laminatni podovi zablistaju.

Majka dvoje dece koristi mešavinu ključale vode, deterdženta za pranje sudova i sirćeta koje pomeša u kanti za čišćenje.

Ona takođe dodaje nekoliko kapi esencijalnog ulja da bi cela kuća zamirisala neverovatno i alkohol za čišćenje koji čini da se ovo sredstvo na podu brzo suši i ukloni prljavštinu.

Chantel je rekla da je rešenje odlično na pločicama i laminatu, ali je preporučila test na manjoj površini da bi se videlo da li je mešavina pogodna za druge tipove podova.

U video snimku objavljenom na njenim popularnim kanalima društvenih medija, Chantel je pomešala:

tri šolje vrele vode

1/4 šolje alkoholnog sirćeta

kašičicu deterdženta za pranje sudova

Dodala je još dva neobavezna sastojka, 1/4 šolje alkohola i eterično ulje.

Mama je rekla da alkohol za čišćenje pomaže „podovima da se brže suše i uklanja sve mrlje, ali nije pogodan za sve tipove podova. Odličan je za pločice i hibridne laminatne podove.

Rekla je da takođe uklanja skrivenu prljavštinu, dok eterično ulje čini da cela kuća dobro miriše.

„Koristite pažljivo ako imate kućne ljubimce ili malu decu“, dodala je ona.

„Napomena: svaki pod je drugačiji, pa proverite da li je ovo pogodno za vaš pod. Uvek testiraj na nekom manjem delu koji nije uočljiv.’

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar