U trendu

Kuća će prelepo mirisati: Ne trebaju vam skupi proizvodi, isprobajte ovaj trik sa šišarkama

Ako želite da vam dom lepo miriše, nisu vam potrebne mirisne sveće niti osveživači prostorija koji mogu biti vrlo skupi. Jedna majka tvrdi da vam je potrebna samo jedna stvar koju lako možete pokupiti u parku, a dom će vam mirisati neverovatno.

Korisnica Tik Toka Džil, na svom profilu podelila je video u kojemu je pokazala kako napraviti mirisne šišarke, piše The Sun.

@jillcomesclean

DIY scented pine cones! #diyproject #holidayvibes #holidaydecor #ASOSChaoticToCalm #learnontiktok #holidaytiktok

♬ Christmas song „Let’s decorate“ – 3KTrack

Nakon što u parku pokupite nekoliko šišarki, stavite ih u pleh i upalite rernu na 80 stepeni na sat vremena, kako bi se otvorile i bolje upile miris. Da biste napravili miris za svoje šišarke, Džil predlaže da pomešate oko 120 mililitara destilovane vode s 45 kapi eteričnog ulja cimeta, iako se možete odlučiti za bilo koji miris koji želite. Zatim ubacite svoje šišarke u kesicu i poprskajte ih mešavinom pre nego što ih ostavite tako preko noći. Nakon toga, stavite ih u ukrasnu posudu i ostavite po celom domu kako biste postigli divan jesenji miris.

Džil tvrdi da će miris ostati jak nekoliko dana, a zatim šišarke možete ponovo poprskati mešavinom, kako biste ga obnovili. Korisnici su bili poprilično impresionirani njenom idejom, pa su joj u komentarima zahvaljivali što što je podelila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.