U trendu

Lakše ne može: Najbolji trik da zagoreli tiganj bude kao nov (video)

Svi znamo da je nakon kuvanja, najgori deo posla čišćenje posuđa i kuhinje. Međutim, postoji posuđe koje, koliko god se trudili i ribali ga, stvara velike probleme prilikom čišćenja.

Upravo to su zagoreli i prljavi tiganji, ali jedan korisnik TikToka otkrio je jednostavan trik za čišćenje skorelih ostataka, a sve što vam je potrebno već imate kod kuće.

@ramdeep.osahan

Easy home trick 😳😳 #foryou #foryoupage #diy #ramdeeposahan

♬ 1,2,3,4 (One, Two, Three, Four) – Fun Elektro Mix – Funbeat

Naime, za ovaj trik potrebni su samo soda bikarbona, kuhinjska so, alkoholno sirće, deterdžent za pranje posuđa i papirnati ubrusi, piše Metro.

Kako biste očistili dno tiganja, sipajte malo soli i sode bikarbone i preko njih dodajte deterdžent za pranje posuđa. Sve dobro očetkajte, a zatim na smesu stavite papirnate ubruse i sve dobro prelijte sirćetom.  Ostavite da odstoji nekoliko minuta pa skinite mokre papirnate ubruse s tiganja.

Primetićete da se prljavština i zagoreli ostaci lako skidaju pa zatim još jednom očistite svoju tiganj deterdžentom za pranje suđa i vodom.

Video je brzo prikupio skoro 70 miliona pregleda i 3,6 miliona lajkova komentara, a mnogi korisnici društvenih mreža ostali su oduševljeni njegovim trikom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar