Magični biljka: Ovaj misteriozni cvet je put do nezamislive sreće i bogatstva

Da li ste spremni da upoznate cvet koji ima moć da vaš dom pretvori u magnet za sreću i bogatstvo? Poznat kao magični cvet, beli ljiljan je više nego samo lep ukras. Prema feng shui stručnjacima, ovaj čudesni cvet – lilium candidum – obećava više od samo estetskog dodatka vašoj trpezariji.

Kako ovo radi? Jednostavno! Stavite ga na svoj trpezarijski sto i gledajte kako čuda počinju da se dešavaju pred vašim očima.

Trpezarija je srce svakog doma, gde se porodice okupljaju i dele energiju svakog dana. Ključno je da ovaj prostor bude uređen na način koji promoviše pozitivnu energiju i sreću. Čarobni cvet, beli ljiljan – lilium candidum, je taj koji donosi ovu magiju u vaš dom. Feng šui stručnjaci upozoravaju da se ne preporučuje postavljanje trpezarijskog stola ispod prozora, jer energija koja je blizu prozora izlazi kroz prozor. Ali ne brinite, rešenje je jednostavno. Postavite ogledalo pored stola da biste udvostručili prihod i sreću. Ali prava magija dolazi od belog ljiljana. Stavljanje na sto obećava povećanje prihoda i sreću u vašem domu.

Često na trpezarijskom stolu vidimo vaze sa cvećem, ali među svim cvećem, beli ljiljan – lilium candidum je onaj koji se smatra čudotvornim. Kada kupite beli ljiljan, kupujete ga zatvorenog, ali kada se otvori povećava se potencijal za veći prihod. Stručnjak za feng šui kaže da je beli ljiljan čudesan cvet koji može privući novac i sreću u vaš dom.

Čarobni cvet ili beli ljiljan je više od samo estetskog dodatka vašem domu. To je vaša ulaznica u svet nezamislive sreće i bogatstva. Svojim jednostavnim prisustvom na trpezarijskom stolu, ovaj magični cvet može da transformiše vaš dom u prostor pun pozitivne energije i finansijskih mogućnosti. Isprobajte ovu jednostavnu, ali efikasnu feng šui tehniku i dozvolite da se čuda počnu dešavati u vašem životu, prenosi citymagazine.si

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.