Maksimalno iskoristite drvo novca za ostvarenje finansijskih želja: Postavite ga na ovo mesto u kući

Položaj biljke u vašem domu, kao i način na koji je postavljena mogu značajno uticati na to da li će drvo novca imati pravi efekat, ističu feng šui stručnjaci

U feng shuiju postoje razne biljke za koje se veruje da imaju moć privlačenja određenu energiju. Dok je orhideja za ljubav, krasula se naziva „drvo novca“ jer se smatra da privlači obilje i bogatstvo. Biljka krasula jako je popularna za uzgoj jer je vrlo otporna i ne zahteva puno brige.

Položaj, kao i način na koji je krasula postavljena, može značajno da utiče na to da li će imati pravi učinak.

Otkrivamo gde treba da stavite svoje drvo novca, odnosno krasulu i maksimalno je iskoristite za ostvarenje finansijskih želja.

Prema tradicionalnom feng shuiju jugoistočni deo kuće ili ureda idealna je lokacija za krasulu. Ovaj deo doma naziva se još i „kutak za novac“, pa je prirodno da biljku obilja postavite u taj kutak. Ne stavljajte svoje drvo u ugao bogatstva koji je mračan i na promaji i očekujte da će uspeti. Treba da bude postavljeno na područje koje dobija odgovarajuće osvetljenje.

Najlošiji delovi kuće u kojima zaista prema feng shui pravilima ne treba držati krasulu su kupatilo i „ljubavno područje“, odnosno severozapadni deo kuće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.