Menja vaš dom iz temelja: Ovo je mali trik koji donosi veliku razliku!

Mali trik koji menja vaš dom iz temelja!

Ako vam se čini da vaš dom izgleda isto svaki dan, uz iste boje, nameštaj i dekor, možet se osećati monotono. Stručnjaci savetuju male, ali značajne promene koje mogu potpuno osvežiti vaš dom bez velikih troškova.

Unesite pozitivnu energiju

Ako se osećate zaglavljeno u rutini kod kuće, vreme je da napravite promene koje će transformisati vaš prostor u trenutku.

Promenite raspored nameštaja

Vaš dom možda izgleda kao muzejski eksponat gde je vreme stalo. Jednostavno pomeranje nameštaja može napraviti veliku razliku. Pomaknite kauč, premestite stolicu ili čak reorganizujte dnevnu sobu i trpezariju ako je to moguće. Ova promena će momentalno osvežiti prostor.

Dodajte kućne biljke

Biljke imaju mnoge prednosti. Prema feng šuiju, one donose pozitivnu energiju, poboljšavaju zdravlje i raspoloženje. Takođe su pristupačne i mogu odmah unaprediti izgled bilo koje prostorije.

Dodajte malo boje

Ne morate komplikovati stvari. Dovoljno je obojiti jedan zid u dnevnoj sobi. Razmislite o farbanju pločica u kuhinji ili osvežavanju boje na radijatorima. Nove boje su jednostavan, ali efikasan način da unesete promene.

Oslobodite se nepotrebnih stvari

Uzmite kutije i oslobodite se dekoracija koje vam više ne znače ništa. Nakon toga, pređite na plakare, kuhinju i dečiju sobu. Oslobađanje od nepotrebnih stvari može stvoriti osećaj novog početka i svežine u vašem domu.

Male promene mogu doneti veliku razliku, a vaš dom će izgledati osveženo i novo sa minimalnim ulaganjima!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.