U trendu

Mnogi i ne znaju za ovo tajno dugme na mašini za sudove, čini život mnogo lakšim (video)

Onaj ko ima mašinu za pranje sudova ima mnogo sreće, jer ne mora da se bavi tako dosadnom aktivnošću u kuhinji. Ipak, mnogi ne znaju za jednu funkciju koja omogućava da bez problema ubacite svo posuđe, ma koliko veliko bilo. Na sreću, jedna domaćica je na TikTok-u otkrila foru.

Ako ste dovoljno srećni da imate mašinu za pranje sudova, znate koliko je zgodna – ali malo ko zna da postoji skrivena funkcija koja vam može učiniti život još lakšim.

Uvek je impresivno koliko možete da ugurate u svoju mašinu za pranje sudova, „na foru“, ali otkrivanje „tajne“ funkcije potpuno menja igru za one koji se bore da u mašinu umetnu određene predmete.

Sofi Kosgrejv je otkrila trik i podelila ga sa svojim pratiocima, rekavši da je nema više guranja i guranja. Sofi je pogledala video na kojem neko stavlja čašu za vino u gornju fioku uređaja.

Malo ljudi zna da to možete da uradite na lakši način, jer postoji skrivena funkcija koja vam omogućava da spustite gornju fioku kako biste omogućili prostor za nju. Samo pritiskom na dugme sa svake strane, polica se značajno spušta, ostavljajući dovoljno prostora da se staklo sa držačem može uklopiti.

@hotdogsilly

#duet with @frunpalandet86 SHOOK @cirah33 #fyp

♬ Hard Times – Paramore

Videvši trik na mreži, Sofi je morala da otrči do sopstvene mašine za pranje sudova da proveri da li ima istu funkciju – i na sreću jeste. Oduševljena, podelila je tehniku sa svojim sledbenicima, koji su bili podjednako zapanjeni otkrićem.

Jedna osoba se našalila: „U redu, pa ovaj video dokazuje da je više od 1.000 sati koje sam do sada provela ovde [na TikToku] zapravo vredelo“, Drugi je dodao: „Promena igre“, dok je treći prokomentarisao: „Tako mi je drago što ste ovo objavili. Nisam mogao ranije da shvatim!“

Četvrta osoba je prokomentarisala: „Bukvalno je samo postojala u mom stanu devet meseci i upravo si mi promenio život!!!“ – međutim, drugi su podelili sopstvene savete. Jedna osoba je napisala: „Takođe možete staviti male plastične poklopce, kontejnere i veliki pribor na nju!“

Važno je imati na umu da se neki uređaji mogu razlikovati. Neke mašine za pranje sudova možda uopšte nemaju ovu funkciju, dok kod drugih možda postoji alternativa funkciji dugmeta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar