U trendu

Moguće je: Ovako možete da očistite stan za samo 20 minuta (video)

Stručnjakinja za čišćenje otkriva kako brzo očistiti ceo stan za dvadesetak minuta. Kako kaže, to ne mora biti naporan, beskrajan zadatak. Održavanje stana urednim u kratkom roku savršeno je kada ste u stisci s vremenom.

– Savršeno je ako se osećate preopterećeno ili vam dolazi društvo i morate brzo očistiti prostor – rekla je u videu pokazujući brzu metodu čišćenja koju ona praktikuje.

Počevši od kupatila, savetuje nabavku dezinfekcijskih maramica za brisanje površina.

– Očistite kupatilo najbolje što možete i gotovi ste. Pređimo na kuhinju, očistite sudoperu, stavite sve u sudomašinu, upotrijebite maramice i da obrišete mikrotalasnu pećnicu, frižider i radnu ploču – predlaže ona.

Sledeća je dnevna soba.

Uzmite praznu korpu za veš i u nju bacite sve stvarčice i predmete. Odložite to u ormar pa se time pozabavite kasnije. Obrišite na brzinu prašinu sa svega, a nakon toga možete upotrebiti usisivač, po mogućnosti štapni, za čistoću celog prostora, uključujući i nameštaj.

@organizedchaos4

This method works great for those days when you’re feeling overwhelmed with the mess. #fyp #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #LENOVOJUSTBEYOU #howto #speedclean #tidytok #motivation #mentalhealth #kids #mom

♬ original sound – Organized Chaos

Poprskajte malo osveživača po prostoru, pospremite predsoblje i gotovi ste.

–  Trebalo mi je doslovno 20 minuta za sve ovo – rekla je žena.

– Obožavam ovo. Jednom dnevno svakoj sobi posvetim pet minuta za čišćenje, a sa šest soba to je 30 minuta – glasio je jedan komentar, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar