U trendu

Muči vas buđ u mašini za pranje veša? Rešite je se jednim neočekivanim proizvodom

Mnogi ljudi svakodnevno koriste svoje mašine za pranje veša. Međutim, lako je zaboraviti da sve uređaje u kući treba oprati s vremena na vreme. Kad bolje razmislite, iako mnogi misle da se sama čisti, potreba za čišćenjem mašine ima savršenog smisla.

Mašina čisti prljavštinu s vaše odeće, a ta prljavština treba negde i da ode. Veš mašine lako nakon nekog vremena skupljaju prljavštinu, bakterije pa čak i gljivice. I ne morate odvojiti za nove proizvode za čišćenje prema nekim obožavaocima čišćenja, a neki kažu da možda već posedujete neke od proizvoda koji će vam pomoći u čišćenju.

U Fejsbuk grupi „Saveti i trikovi za čišćenje“ korisnici su podelili svoje tajne kako bi vaši kućni aparati bili blistavo čisti, a jedan od od njih je i mašina za pranje veša.

Jedan ljubitelj čišćenja upitao je: “Koje proizvode bi preporučili za čišćenje veš mašine? Imam plesan iza pregrade za deterdžent. Očigledno je da ne želim da koristim izbeljivač ili bilo šta što bi moglo da ošteti moj veš. Hvala unaprijed.“

Mnogi obožavaoci čišćenja požurili su i u komentarima podelili svoje tajne, a iznenađujuće je jedna profesionalna čistačica napisala: „Vodica za ispiranje usta od mente.“

Prema The Sunu, samo pola šoljice vodice za ispiranje usta na prazan ciklus stvarno može učiniti da vaša mašina za pranje ima neverovatan miris i očisti neprijatne komadiće plesni. Najpre je potrebno sipati jednu šoljicu vodice za ispiranje usta u mašinu za pranje veša ili u odeljak za deterdžent u veš mašini pa pokrenite redovni ciklus pranja vrućom vodom.

Ne perite odeću tokom ovog procesa. Vodica za ispiranje usta proći će svoj put kroz mašinu za pranje veša, čisteći sve ostatke, buđ ili plesan u procesu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar