„Muški“ trik za peglanje košulje oduševio domaćice: Mladić pokazao caku sa dugmadima (VIDEO)

Svi smo bar jednom došli u situaciju da, peglajući košulju, deo oko dugmića izbegavamo kao minsko bolje. Ali, sada žete saznati da čitav život peglate pogrešno. Postoji lakši način.

Godinama ste provlačili peglu kroz prostor između dugmića kako biste ispeglali tkaninu na tom mestu i, u redu, izveštili ste se u tome, ali olakšaće vam način peglanja, prenosi Superžena.

„Kako peglati kao profesionalac“, naslovljen je video objavljen na TikToku, koji je privukao veliku pažnju korisnika upravo zbog načina peglanja koji predstavlja muškarac na snimku navodeći kako otkriva svoju tajnu.

@laurastar_official

Ironing shirts just got a whole lot easier! 🤫 #Laurastar #Beautify #Purify #IroningHacks #LaundryDay #ProTips #iron #ironingclothes #ironingday #routines #aesthetic  #satisfyingvideo #cleantok #cleaningtiktok #cleanmotivation #amazonfinds #tiktokfinds2023 #fyp #foryoupage #foryou

♬ [Animals and dishes] Cute BGM – Sound Owl

„Ako peglate košulju kao što sam ja nekad, verovatno peglate tako što izbegavate dugmad kao da su minska polja. Žao mi je što moram da vam kažem, ali to nije pravi način“, poručio je, pa slikovito objasnio kako to radi. Košulju je okrenuo naopako, te ispeglao s unutrašnje strane, a zatim pokazao da izgleda savršeno.

Većina je pokazala oduševljenje u komentarima, dok ima i onih koji su već znali za ovaj trik i primenjuju ga odavno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.