U trendu

Najbolja fora za čišćenje WC šolje: Totalno neočekivan proizvod izbeljuje je bez ribanja

Ribanje WC spada u neke od najomraženijih kućnih poslova jer se neretko dogodi da ma koliko trljali unutrašnjost i oko nje, ružne mrlje i dalje su vidljive i čak ni najskuplji hemijski proizvodi nikako ih ne uklanjaju.

Kako smo u konstantnoj potrazi za novim metodama, nije nimalo neobično što ih pronalazimo na svakojakim mestima u različitim oblicima.

Nedavno je na baš na temu čišćenja WC šolje na društvenim mrežama objavljen trik koji efikasno izbjeljuje toalet, a pritom zadržava svež miris.

U pitanju je vrlo jednostavan trik koji uključuje pastu za zube, a fora se sastoji u tome da celu tubu paste za zube ubacite u vodokotlić. Hemikalije u pasti za zube koje su odgovorne za izbeljivanje zuba i zaštitu gleđi od plaka, čistiće WC šolju pri svakom puštanju vode.

Da ne spominjemo ukus mente koji za sobom ostavlja sveži miris.

‘Clean Freak & Germaphobe’ YouTube kanal, preporučuje da nabavite pastu za zube po pristupačnoj ceni, izbušiti brojne rupe u njoj, malo je stisnuti i zatim baciti u WC kotlić. Zubna pasta će s vremenom polako curiti i raspršivati se svaki put kada pustimo vodu.  Ovo je samo jedan od sjajnih načina na koje možete iskoristiti pastu za zube, a ostale koje možda niste znali, možete pronaći ovde.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar