U trendu

Najbolji trik ikada: Znate li šta će se dogoditi dodate 3 kašike šećera u mašinu za pranje veša

Verovatno se pitate šta bi tri kašike šećera dodate u veš mogle da urade. Ispostavilo se da ovaj tipični kuhinjski proizvod dobro funkcioniše i u kupatilu. Sigurno će vam se dopasti njegov efekat.

U zavisnosti od željenog efekta, potopite odeću u vodu sa šećerom ili je dodajte u mašinu za pranje veša, u odeljak za deterdžent ili omekšivač.

Ne znaju svi, ali šećer, osim slatkog ukusa i visoke kalorijske vrednosti, ima još nekoliko prednosti. Tri supene kašike su dovoljne da se vidi razlika. O čemu se radi?

Pa, šećer deluje kao osveživač boje. Samo umočite svoju odeću u rastvor šećerne vode i sačekajte nekoliko sati. Nakon toga operite kao i obično. Ova metoda sprečava da tkanine izblede i poboljšava njihovu prirodnu boju. To znači da će dobro funkcionisati za belu, crnu ili obojenu odeću. Univerzalnost je njegova neupitna prednost.

Ako nemate toliko vremena ili želje da se igrate namakanjem odeće, možete to učiniti brže. Samo stavite šećer u mašinu za pranje veša, u odeljak za deterdžent ili direktno u bubanj. Ovo je dovoljno da produži lep izgled odeće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.