U trendu

Napravite DEKORACIJU KOJA JE HIT u svetu: Svetleći pokloni gotovi za čas! (VIDEO)

Pred svaku Novu godinu u ponudi su i nove, neobične dekoracije za vaš dom. Ipak, ima jedna koja je hit već duže vreme. Sigurno ste u poslednje vreme viđali prelepe praznične dekoracije u obliku poklona koji iznutra svetle i izgledaju potpuno magično. Ima ih u prodaji na brojnim mestima, ali su veoma skupi. Sada smo za vas pronašli jeftin način kako da ih sami napravite kod kuće!

Potreban materijal: drveni štapići, šmirgla, pištolj na vruće lepljenje, lepak, tanji konopac, sprej u željenoj boji, ukrasna traka, lampice na baterije

Postupak: Drvene štapiće iseći na željenu dužinu, pa krajeve poravnati pomoću šmirgle. Pomoću pištolja za vruće lepljenje formirati kocku, pa ćoškove dodatno učvrstiti jakim lepkom. Zatim obmotati celu konstrukciju koncem, a kraj konca privezati za drvce čvorom, pa odseći višak. Pomoću spreja ofarbati poklon. Kad se osuši, umotati ukrasnom trakom po sredini sa svih strana, pa napraviti mašnu i zalepiti je na vrh. Kroz šuljine od konca ubaciti lampice na baterije, a kutijicu s baterijama sakriti ispod mašne.

Vaša svetleća dekoracija u obliku poklona je gotova! Detaljan postupak pogledajte u videu ispod!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar