Napravite ove male promene u kući i privucite sreću, izobilje i bogatstvo, novac će vas zatrpati sa svih strana

Ne postoji ništa čemu se intenzivnije teži od sreće i sklada u kući.

Sve čime se bavimo i šta stvaramo usmereno je ka tom jednom cilju – stvaranju harmonije u porodičnom okruženju. Bez toga nema istinske sreće, ni zadovoljstva. Otvarajući se sve više ka istočnjačkim uticajima i kulturi, zapadni svet je prihvatio Feng Šui metode, i njihovo pozitivno delovanje u brojnim sferama svog života.

Prema feng šui drevnom učenu, protok energije veoma je bitan. Sva dešavanja u našem životu zavise od strujanja energije, te je veoma važno da je svojim postupcima ne ometamo.

Postoje određena pravila i kada je u pitanju uređenje doma. Ukoliko napravite ove sitne promene, privući ćete pozitivnu energiju i novac. Evo šta je potrebno da uradite.

Uklonite sve nepotrebne stvari (smeće, drva, staru obuću), jer će one zakrčiti put pozitivnoj energiji. Takođe, vodite računa da je zvono na vratima u funkciji, kako biste čuli kada poslovna prilika pozvoni na vrata. Adresa i broj kuće (ili stana) moraju biti lako uočljivi, kako bi energija brzo pronašla put do vašeg doma.

Voda po feng šui učenju može označavati dve stvari: novac i emocije. Zašto baš te dve stvari? Pa jednostavno: voda teče, a novac i emocije su vrsta energije koja, opet, kao i voda, ima svoj tok. Popravite sve pokvareno: posebno slavine i krov ako prokišnjava. Održavanje doma je ključno za slobodan protok pozitivne energije, a time i novca.

(Kurir.rs/M.J)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.