Napravite sami čudesno sredstvo za uklanjanje fleka: ‘Ludo je kako deluje’

Ako se uvek plašite da nosite svoju belu tehniku negde iz straha da je ne uprljate, to je sada stvar prošlosti. Ne plašite se bele košulje ili pantalona jer postoji jednostavan trik da uklonite dosadne mrlje sa bele tehnike.

TikTok stručnjak za čišćenje @creative_ekplained čuva vam novac koji bi ste inače dali za hemijsko čišćenje i pokazuje kako da očistite mrlje od sosa ili vina na beloj košulji koju ste nosili na poslovnom ručku. Sve što vam treba su četiri kućna sastojka kao i voda da napravite mešavinu koja će sve rešiti.

Ova magična mešavina za čišćenje je osvojila TikTok, prikupivši preko 44.000 lajkova i najbolje od svega, sve je prirodno.

@creative_explained

Vinegar + Lemon + Baking Soda = Magic!! 😲🧼 #lifehack #cleaning #tips #lifestyle #parents #diy #natural #recipe #hacks #tipsandtricks #homemade

♬ original sound – creative explained

Viralni video savetuje da pomešate sodu bikarbonu s malo limunovog soka, dodate malo alkoholnog sirćeta, malo sredstva za pranje posuđa i malo vode. TikToker je pokazao kako utrljava smesu četkicom za zube, a mrlja polako nestaje.

Korisnici su u komentarima potvrdili da zaista radi.

– I ja ovo koristim za ribanje mrlja. Ludo – napisao je korisnik, prenosi DailyStar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.