U trendu

Napravite sami zaštitni sloj za slavine i zaboravite na kamenac i fleke! (VIDEO)

Samo što se oribali kupatilo i čim ste pustili vodu, kapljice su završile na blistavoj slavini? Da, to je problem koji muči mnoge domaćice-

Zapravo, sigurni smo da ne postoji žena koja nije doživela da njen celodnevni trud i rad padnu u vodu u roku od svega nekoliko sekundi, a potpuno smo sigurni i da ne postoji žena koja zbog takvih stvari i situacija ne upada u očaj.

Ipak, kako ne internetu postoji rešenje za sve, pa tako i za ovaj problem! Naime, na jednom YouTube kanalu objavljen je video u kome je pokazano kako da sprečite da voda upropasti sveže oribane slavine.

U čemu je stvar?

Za ovaj trik vam je, verovali ili ne, potrebna samo sveća. Idemo redom… nakon što završite sa ribanjem slavina, uzmite jednu veću sveću i njome izribajte slavinu. I sada verovatno mislite kako ćete time zapravo sve upropastiti, jer će vosak ostati na površini sanitarija. Upravo u tome i jeste stvar.

Vosak će ostati na površini i sve što je potrebno jeste da ga onda prebrišete krpom, odnosno da krpom utrljate taj vosak u slavinu. Pogađate – on će štititi njenu površinu, a kada sledeći put voda bude pala na nju, od nje neće ostati ni trag.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar