U trendu

Naše bake se kunu u ovaj TRIK: Sve mrlje sa BELOG VEŠA odmah nestaju!

Rezultat nakon pranja će te oduševiti.

Tik Tok korisnica Carolina McCauley iz Pertha (Australija) često na društvenim mrežama deli jednostavne i delotvorne savete vezane za domaćinstvo, a nedavno je podelila i savet za pranje belog veša bez hemikalija.

Kraj svog videa McCaule piše kako nikad u pranju ne koristi hemikalije poput izbeljivača rublja, već se uz kvalitetan deterdžent oslanja na sodu bikarbonu i belo, odnosno alkoholno sirće.

Da bi što duže ostalo belo, napominje ona, vešu pomaže i sušenje na suncu, a sa spomenutim sastojcima ona pere svu svetliju odeću, od sportske opreme do posteljine i peškira.

– Proverite prvo da li je bubanj veš mašine čist, pa pre nego stavite prljavu odeću u njega ispite pola šolje sode bikarbone – kaže ona, a u pregradu za deterdžent ulijte i malo alkoholnog sirćeta, po mogućnosti da ga veš mašina ispusti u ciklusu ispiranja. Perite svetlu odeću na najvišoj temperaturi, a kad god možete sušite je na suncu – dodaje McCauley.

Ovaj je jednostavni savet za belu odeću oduševio njene pratioce na Tik Toku pa su ga mnogi odmah i sami isprobali i uverili se da izbeljivač za pranju belog veša nije uopšte potreban, prenosi „The Sun“.

@carolina.mccauley

🧺 Laundry Hack – how to get your white clothes whiter 🕊#laundryhacks #alwayslearning #homehacks #cleantok #cleaninghacks

♬ Scream & Shout – will.i.am

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.