U trendu

Ne trebaju vam profesionalci, ovaj kozmetički preparat uklanja fleke sa nameštaja

Prema nekim istraživanjima, provedemo oko 40 minuta u danu na čišćenje kuće, i osim onih pojedinaca koji u čišćenju uživaju, većina bi ipak to vreme radije posvetila aktivnostima u kojima će uživati.

Proverite ove genijalne trikove koji vam mogu pomoći da u kratkom roku očistite i najtvrdokornije mrlje.

Penom za brijanje protiv mrlja i fleka

Nema potrebe unajmljivati profesionalce da očiste tapacirane površine, umesto toga mrlju premažite s malo pene za brijanje koja nije u obliku gela, i ostavite da deluje 30 minuta. Uzmite čistu deblju krpu i njom čvrsto trljajte mrlju kako bi se sva prljavština upila.

So i grejpfrut protiv mrlja na kadi

Ako danas idete u prodavnicu ne zaboravite da ubacite u korpu jedan grejpfrut, ali ne za jelo nego za čišćenje. Prema rečima eksperta za uštedu, „The crazy kupon lady“, ovaj je citrus savršen za čišćenje prljave kade. Isecite voćku na pola i posolite! Da, dobro ste čuli, so deluje kao snažno abrazivno sredstvo, a citrusna kiselina će očistiti jake mrlje.

Osvežite dušek praškom za pecivo

Sigurno posteljinu perete jednom nedeljno, ali ipak većina nas potpuno zaboravi na dušek. On se mora čistiti i to barem jednom mesečno  usisavačem. Malo kvalitetnije čišćenje, u smislu uklanjanja bakterija s površine, možete postići tako da po njemu posipate praška za pecivo. Ostavite da deluje nekoliko sati kako bi se upila prljavština i usisajte ponovo i vaš dušek je čist!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar