U trendu

Nećete ni dinara potrošiti, a otpušićete WC šolju: 2 trika u jednom!

Kako otpušiti WC šolju a da praktično ne potrošite ni dinar? Veoma lako!

Ako ste imali tu nesreću da vam se zapuši WC šolja, onda znate koliko je to problem. Povučete vodu, a ona se vraća zajedno sa svim fekalijama i preti da preplavi kupatilo. Strahujete da idete u toalet, neopisiv smrad se šuiri celom kućom…

Obično kada dotle dođe, odmah zovemo vodoinstalatera i ako imamo sreće, doći će za par sati. Ali šta ako moramo da čekamo do sutra, prekosutra… ?

Iskombunujte ova dva trika za otpušavanje, garantovano deluju. nećete potrošiti ni dinara na majstore, a rešićete ogroman problem.

Prvo što treba da uradite jeste da u većoj čaši pomešate 1 šoljicu sode bikarbone i 2 šoljice alkoholnog sirćeta. Sipajte smesu u WC šolju i sačekajte pola sata da smesa počne da „nagriza“ sadržaj. Možete da dodate i malo tople vode, to će ubrzati proces. Nakon pola sata pustite vodu. Ako „fekalije“ ne nestanu potpuno, svakako će se smanjiti.

Tada primenite i ovu „caku“. Praktično je besplatna, jer sve što vam je potrebno već imate u kući – a to je plastična flaša od 1,5 ili 2 litra. Prvo stavite rukavice. Napunite flašu toplom vodom. Stavite palac na otvor kako tečnost ne bi izašla i okrenite je grlom na dole i spustite na samo dno WC šolje. Sklonite palac i ispustite vodu iz flaše pod pritiskom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar