U trendu

Detalji koji privlače negativno: Jedan predmet duplira sve, i dobro i loše

Mnogi u spavaćoj sobi imaju ogledalo koje im omogućava da se ogledaju dok se oblače i pripremaju za dan koji je pred njima. Ipak, položaj ovog predmeta u sobi može mnogo da utiče na život, tvrde stručnjaci za feng šui.

Što se tiče ogledala, stručnjaci smatraju da je vrlo važna njegova pozicija u spavaćoj sobi jer ona određuju tok sna, dinamiku odnosa i unutrašnji mir.

Prema feng šui konceptu, uređenje prostora ima svoje značenje, svrhu i moć pa je od velikog značaja gde postavljamo koji detalj u našem domu. Najpre utvrđujemo gde će se ogledalo nalaziti, a potom koju će funkciju ispunjavati.

Feng šui veština nalaže da je ogledalo u spavaćoj sobi loša ideja, naročito ako je okrenuto prema krevetu. Ogledalo okrenuto prema krevetu uzrokuje loš san i nemirne noći.

Prema tvrdnjama nekih stručnjaka, može čak privući i treću osobu u vašu vezu i uzrokovati preljubu. Neki ljudi kao lokaciju za ogledalo u spavaćoj sobi biraju unutrašnjost ormara. U tom slučaju morate paziti da je njegova unutrašnjost uredna jer ogledala udvostručuju prizor.

Ako imate ogledalo u sobi i loše spavate, jedan način da proverite utiče li ono na vaš san jeste da ga nekoliko noći zaredom pokrijete. Ako tih nekoliko noći vaš san bude bolji, razmislite o uklanjanju ogledala iz sobe. Ogledala podstiču aktivnosti, a spavaća soba je mesto gde želimo da se opustimo i skupimo energiju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)