U trendu

Nerviraju vas udubljenja od nameštaja na tepihu? “Podmladite” tepih ovim sjajnim trikom! (VIDEO)

Svi želimo da nam tepih deluje što lepše, ali jedan ružan i neprijatan detalj mogu biti udubljenja koja na njemu napravi nameštaj – nogari od stočića ili stolica, ali i krevet kad odlučite da promenite raspored u sobi. I bez obzira na to koliko jako usisavate i četkate tepih, čini se nemogućim u potpunosti ga vratiti iz zgnječenog u prvobitno stanje.

Stručnjaci za životni stil otkrili su odličan trik koji će pomoći da ponovo podignete niti tepiha – sve što vam treba jeste kockica leda.

@cleaningwithcharlotte_

Replying to @user2067346071242 what other Tips / Hacks am I missing out on in life?? This works so well🤩🙌🏽 #lifehack #icecube #carpetclean #cleaning

♬ Last Last – Burna Boy

“Led se može koristiti za vraćanje tepiha u prvobitno stanje. Opšte je poznata činjenica da teški nameštaj u dnevnom boravku uzima svoj danak na podovima, a pogotovo kada ga premestite, niko ne želi da vidi udubljenja na tepihu koje ostavlja kauč ili fotelja”,  kažu stručnjaci. Nežnim trljanjem kockice leda preko udubljenja, tepisi će se začas vratiti u svoj najbolji izgled.

“Nakon što utrljate led preko udubljenja, trebalo bi da pustite da se kockice otope pre nego što to područje natapkate papirnatom salvetom da delimično osušite tepih. Sve što treba da učinite jeste da nežno podignete niti tepiha prstom”, savetuju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar