U trendu

Neverovatan trik za čišćenje tvrdokornih mrlja iz wc šolje (foto)

Jedna majka iz Australije podelila je sjajan savet uz koji je očistila svoju wc šolju od tvrdokornih mrlja i to uz samo jedan proizvod koji se inače koristi u kuhinji.

U grupi na Fejsbuku, majka Loren otkrila je da je za čišćenje koristila  jeftini proizvod – limunsku kiselinu, prenosi Dejli Mejl

Does your loo make you feel a little blue when you go to do a… Hugh 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️Sprinkle some citric acid and…

Gepostet von Kate-the-Cleaner am Freitag, 5. Juni 2020

– Mrzim da čistim wc šolju. Ali sam uspela da bude kao nov uz dve posude (oko 25 grama) limunske kiseline ostavljene u wc šolji devet sati. Najteži deo procesa je paziti da ljudi ne koriste toalet za vreme tih devet sati. Htela sam da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je Loren u svojoj objavi i uz nju podelila fotografije odlične transformacije.

Drugi roditelji u grupi ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje se i sami koriste limunskom kiselinom.

– Koristim već limunsku kiselinu za čišćenje toaleta, ali odlična je pre svega jer nema hemikalija pa i deca mogu čistiti s njom – komentar je jedne majka. – Limunska kiselina je najbolja! Odlična za toalet – složila se druga korisnica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)