U trendu

Neverovatno: Slavine je uveče premazala ovim, a sutradan je dočekalo prijatno iznenađenje!

Tvrdokorne mrlje i kamenac većini domaćica zadaju velike glavobolje i muku, s obzirom da ih je se veoma teško rešiti. Međutim, postoje razni trikovi uz koje je mogućerešiti ovaj problem.

Tako se i na jednoj društvenoj mreži pojavio trik iskusnih domaćica, koje savetuju da kečap od paradajza navodno efikasno deluje kao sredstvo za uklanjanje mrlja.

Trik je jednostavan. Poprskajte kečap preko zahvaćenog područja, ostavite da odstoji sat vremena, zatim ga obrišite i uživajte u blistavom rezultatu. Možda zvuči neobično, ali čini se da deluje i na slavinama i na lavaboima, izveštava Mirror. Za bolji efekat, najbolje je staviti uveče, a ujutru će vas dočekati iznenađenje.

Naime, nakon objavljivanja ovog trika, grupa Mums Who Clean usijala se od komentara.

„Ko god je smislio trik za kečap, taj je genije. Probala sam sve i ništa nije uspelo ovako. Bez ribanja, bez truda. Oduševljena sam.“, napisala je jedna članica grupe.

Mnogi su se nadovezali na njen komentar i složili se sa tim da je trik odličan.

„Samo sam to stavila oko baze slavine, ostavila preko noći i isprala te očistila kao i obično. Bilo je savršeno“, glasio je jedan odgovor, dok je druga korisnica dodala: „O, neverovatno, moj je lavabo bio užasan. Ostavila sam ga preko noći s kečapom i rezultat je neverovatan!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar