U trendu

Nije kiselina niti sanitar: Ovaj proizvod čisti kupatilo bolje od bilo čega!

Možemo da se kladimo da vam pranje toaleta nije omiljeni kućni posao i da vam pripadne muka na samu pomisao da treba da ga oribate.

Pored neprijatnih mirisa samog toaleta, jaka hemijska sredstva za njegovo čišćenje mogu da deluju veoma agresivno na kožu, pa može da dođe i do njene iritacije. Svrab i peckanje u nosu i očima od sanitara, poznate su svima koji su ovu hemikaliju makar jednom koristili.

Kada se radi o WC šolji, ne sumnjamo da vam je njeno čišćenje zapravo najgori deo. Poznato vam je verovatno da nakon čišćenja ponovo mogu da ostanu tragovi prljavštine.

Efikasniji od svih sredstava koje ste do sada koristili, jeste običan tečni deterdžent za veš! Koristi se vrlo lako.

Sipajte pola šolje deterdženta za pranje veša u vece šolju, i ostavite ga da odstoji oko 15 minuta, a zatim je snažno istrljajte četkom. Deterdžent možete da koristite i za čišćenje drugih delova kupatila, po istom principu. Dakle, i kadu i lavabo, sve što inače čistite jakim, hemijskim sredstvima.

Tajna njegove delotvornosti deterdženta je u surfaktantimi, koji efikasno uklanjaju sve mrlje. Omekšivači vode koji se nalaze u ovom preparatu, efikasno uklanjaju kamenac i urinarni kamenac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.