U trendu

Nikada nisu potpuno čisti: Potopio čiste peškire u smesu od 3 sastojka i ovo je ostalo poslije njih

Džered Gejns podelio je na fejsbuku prilično neverovatan detalj iz svog domaćinstva, pritom podelivši komentatore na društvenim mrežama – dok su jedni tvrdili da preteruje, drugi su se oduševljenjem prihvatili savet koji je dao. Naime, Gejns je objavio fotografiju vode koja je ostala u kadi nakon dubinskog pranja peškira, koji su pritom već bili čisti kada ih je potopio.

„Moja supruga je na internetu tražila savete o pranju peškira, te je uzela naše čiste peškire, koji su već bili oprani i složeni u ormaru i stavila ih u mešavinu sode bikarbone, boraksa, deterženta za uklanjanje fleka i tople vode. Ostavila ih je potopljene preko noći, a ovo je rezultat toga“, napisao je ovaj bloger i marketing menadžer.

On tvrdi i da su peškiri pustili toliko prljavštine zbog nakupljanja „mikroskopskih količina sapuna i deterdženta koji su se začepili u vlaknima“. Dodao je i kako su mu očigledno peškiri prepuni bakterija iako su redovno prani u veš mašini, te da veruje da je slična situacija kod većine ljudi.

😲 So my wife Ashley Guynes watched some thing online about “Towel Stripping” were you use a specific combination of…

Posted by Jared Guynes on Saturday, June 27, 2020

„Bez obzira koliko mislite da su vaši peškiri čisti – nisu“

„Ovo me je izludelo. Peškiri u vašoj kući, bez obzira na to koliko mislite da su čisti, verovatno su jednako ovoliko prljavi“, kaže Gejns.

Ova objava izazvala je burne reakcije – mnogi su napisali da jedva čekaju da ovo isprobaju i na svojim peškirima, ali bilo je i skeptika koji veruju da je tečnost u kadi braonkasta pre svega zbog boje peškira. „Malo sam razočaran kada sam video da su vam peškiri braon boje“, jedan je od komentara.

Jedna žena dodala je i kako se Gejnsu ovo desilo jer nije pravilno prao svoje peškire, odnosno nije koristio visoke temperature. „Ova prljavština javlja se kada perete na 30 stepeni ili na programu za brzo pranje“, uverena je jedna članica grupe za čišćenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar