U trendu

Nikada vam ne bi palo na pamet: Neobičnim sredstvom otpušite odvod bez muke i prljanja ruku

Zapušavanje odvoda zaista može da predstavlja mučnu situaciju, a njegovo čišćenje i otpušavanje može da bude zaista težak posao.

Na jednoj društvenoj mreži se pojavio neobičan savet za otpušavanje odvoda.  U komentarima ispod objave, nizale su se pohvale i potvrde efikasnosti ovog trika, pa ne bi bilo loše da obratite pažnju na ovaj trik.

Naime, do začepljenja odvoda mogu da dovedu različite stvari, zavisno od toga koji odvod je u pitanju. Ostaci hrane i prljavštine, kosa, sitni predmeti i druge stvari, često zadaju muku mnogim domaćinstvima.

Sakupljena prljavština sprečava vodu da otiče, što dovodi do porasta njenog nivoa, izbacivanja prljavštine, a u nekim slučajevima i male kućne poplave, koju može da prati neprijatan miris.

Jedna domaćica tvrdi da krema za depilaciju predstavlja fantastično sredstvo za otpušavanje odvoda!

Prema njenim rečima, potrebno je da sipate kremu u odvod i ostavite je da deluje neko vreme, a nakon toga samo pustite vodu. Krema za uklanjanje dlačica neće oštetiti cevi, a odneće začepljenje.

U komentarima su se javili ljudi koji su isprobali ovaj trik, tvrdeći da zaista deluje i da su problem rešili baš na ovaj način, bez upotrebe vakum gume.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.