Nikako da pronađete “onog pravog”? Ove 3 biljke privlače ljubav i ono za čim čeznete!

U poslednje vreme, mnogi se žale kako nemaju sreće u ljubavi i kako se na tom polju ne dešava ništa značajno, iako oni zaista žele i rade na tome da nađu pravu ljubav. Prema nekim verovanjima, biljke poseduju izuzetnu energiju, koja može da utiče na brojne aspekte života. Tako se za neke od njih veruje da su pravi magnet za ljubav. Potrebno je samo da ih negujete na odgovarajući način, a one će vam vratiti i više nego što očekujete. Pravilo nalaže da ove biljke morate sami da nabavite i negujete, kako bi vam donele ono za čime čeznete.

1. Spatifilijum

O tome kakav uticaj spatifilijum ima na njegove vlasnice, govori i njegov drugi naziv – ženska sreća. Prema verovanju, spatifilijum treba da kupite istog dana kao anturijum, koji se drugačije naziva i muška sreća i da ih zajedno negujete i čuvate. Preporučuje se da ih čuvate u saksijama tamnijih boja koje simbolizuju zemlju, plodnost i odanost. Spoj muške i ženske energije koje nose ove biljke, stvaraju idealnu atmosferu za razvoj ljubavi.

2. Hibiskus

Hibiskus se naziva i kineska ruža, a prema verovanju, ova biljka je pravi magnet za ljubav. Pravilo nalaže da postavite ovu biljku u jugozapadni deo kuće, jer upravo taj deo kuće, prema verovanju, utiče na vaš ljubavni život.

3. Ciklama

Prema verovanjima, ova prelepa biljka privlači radost i sreću u dom. Pored toga, ova biljka donosi mudrost i dobru komunikaciju u odnosima, pa se veruje da je idealan poklon za mlade bračne parove. Onima koji su u potrazi za romantičnim partnerom, takođe se savetuje da nabave ovu biljku, jer ona pomaže vlasniku da napravi dobar izbor u ljubavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.