U trendu

Obuća će biti kao nova: Fantastičan trik uz koji više nema prljavih cipela

Evo neverovatnog trika koji vam proizvođači cipela verovatno neće otkriti, jer će im cipele duže zadržati i zaštititi ih bolje od svojih proizvoda. Hemija u oblasti zaštite i impregnacije materijala doživela je revoluciju poslednjih godina, posebno u automobilskoj industriji, gde su razvijena gotovo čudesna sredstva za zaštitu različitih materijala. Na osnovu istraživanja i razgovora sa majstorima auto održavanja, otkriveno je da impregnirane cipele uz upotrebu sredstava za zaštitu automobila donose izuzetne rezultate. Dakle – nema više prljavih cipela!

Da li ste se ikada zapitali kako da vaše cipele budu čiste i sjajne bez stalnog čišćenja? Možda se odgovor krije u vašoj garaži!

Auto vosak – idealna zaštita za vaše cipele

Vosak za automobil više nije samo za vaš automobil. Može se koristiti za stvaranje hidrofobne površine koja odbija vodu i prljavštinu na svim vrstama cipela, od patika do kožnih cipela. Najbolji deo je što je ova metoda pristupačnija i manje štetna od tradicionalnih sprejeva za cipele.

Auto vosak stvara hidrofilnu površinu za farbu automobila i takođe je pogodan za vaše patike i kožne cipele. Ovaj proizvod će biti mnogo jeftiniji i manje štetan od postojećih sprejova za cipele, koji često imaju neprijatan miris.

Nanošenje

Čišćenje: Prvo dobro očistite i osušite cipele.
Primena: Ravnomerno nanesite vosak po površini cipele.
Obrišite: Odmah obrišite kako biste ravnomerno rasporedili vosak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)