U trendu

Očistila fugne kao od šale, nije ih ni ribala: Za minut očistite pločice da blistaju kao nove (video)

Fugne je ponekad posebno teško očistiti, a još teže skinuti sve fleke koje ostaju od masnoće i plesni koja se na ovim prostorima često hvata.

Čak i kada se fugne odaberu u neutralnoj boji, nijansi na kojoj nije uočljivo da je došlo do nakupljanja nečistoće, ipak ostaje pitanje kako ih pravilno očistiti jer se tu nakupljaju bakterije, gljivice i ostala prljavština.

Šta raditi kada ni ribanje, ni standardna hemija ne pomaže?
Jedna žena tvrdi da će korišćenjem samo jednog proizvoda vaše fugne ponovo izgledati čisto, a nećete morati ni da ih ribate.

,,Slučajno sam prosula ovaj odmašćivač po svom podu i otkrila da čisti moje fuge, a da ih nisam ni ribala“, rekla je ekspertkinja za čišćenje Azur MekKanel u videu koji je podelila na svom TikToku.

@livecomposed

Effortless grout cleaning! #cleantok #cleaningtiktok #cleaning #cleaninghacks #cleaningproducts #groutcleaning #hhambassador

♬ abcdefu – GAYLE

Uz video koji prikazuje njen savet za čišćenje, uputila je ljude da jednostavno sipaju odmašćivač na pod, ostave ga minut, a zatim obrišu krpom. Iako je Azure slučajno otkrila prednosti odmašćivača na svojim fugnama, spomenula je da ga morate razrediti za druge svrhe čišćenja.

Mnogi njeni pratioci bili su uzbuđeni kada su upotrebili njen savet, a jedan pratilac je predložio korišćenje OxiCleana za čišćenje fugne.

Ako imate puno fugni za čišćenje, druga TikTokerka želi da bude sigurna da koristite najbolju moguću tehniku ​​brisanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar