U trendu

Očistite prozore bez tragova i mrlja: Zablistaće punim sjajem, a ne treba vam ni kap deterdženta (video)

Jedna od fanova gospođe Hinč, takozvane „kraljice čišćenja“, objavila je vrlo interesantan način besprekornog pranja prozora. Naime, koristila je neobičan proizvod za ovu namenu koji ne bi nikome mogao da padne na pamet.

– Verujete li da mi je vrećica čaja olakšala život kod kućnih poslova? – napisala je ona.

Žena je na Fejsbuku podelila fotografije pre i posle.

Prethodna fotografija pokazala je prljave prozore na kojima se nakupilo puno prljavštine. Druge fotografije pokazale su vrata i prozore koji su bili besprekorni, i tako čisti, da je u njima mogla videti svoj odraz.

Usledile su salve komentara:

– Nije mi prva stvar koja mi pada na pamet kada želim da očistim prozore, ali moraću da probam, rezultati izgledaju neverovatno – napisala je jedna žena, dok su se drugi nadovezali pitanjem:

– Kako to, pobogu, funkcioniše, koje ste vrećice čaja koristili?

Žena je objasnila da je sve što je uradila ulila vrećicu čaja u vrelu vodu i ostavila da se ohladi pet minuta. Zatim je tečnost prebacila u bočicu sa raspršivačem i pustila je da se potpuno ohladi, a zatim ga je pošpricala po prozorima i obrisala kuhinjskim ubrusom.

Ljubitelji čišćenja bili su oduševljeni ovim otkrićem, a neki su nastavljali sa usavršavanjem ovog „patenta“ dodajući smese poput male količine deterdženta, pa i odabir odgovarajuće krpe za uklanjanje nečistoće. Sve je do improvizacije i nadogradnje ideja.

U nastavku možete pogledati video kako to izgleda u praksi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar