U trendu

Očistite WC šolju brzo i lako uz jedan jeftin proizvod koji već imate kod kuće: Zablistaće kao nova

Čišćenje WC šolje jedan je od najomraženijih poslova, ali i za to postoji jednostavno rešenje

Naime, jedna mama iz Australije podelila je kako je uz jednostavan trik očistila WC šolju od tvrdokornih mrlja pomoću samo jednog proizvoda koji svi imaju u kući.

U grupi na Fejsbuku, Lauren je otkrila da je za čišćenje koristila samo jedan jeftini proizvod – limunsku kiselinu, odnosno limuntus.

– Mrzim da čistim wc šolju. Međutim, našla sam jednostavam način – 25 grama limunske kiseline ostavljene u njoj devet sati rešava i najtvrdokornije mrlje.

Najteži deo procesa je da pazite da niko ne koristi šolju tih devet sati. Imala sam nameru da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je Lauren i u objavi podelila fotografije pre i posle čišćenja, na kojima se vidi neverovatan rezultat.

Drugi roditelji u grupi bili su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje i sami koriste limunsku kiselinu.

– Koristim limuntus na dnevnoj bazi za čišćenje wc šolje i odličan je, jer nema hemikalija, pa i deca mogu da čiste pomoću ovog proizvoda – komentisala je jedna majka.

– Limunska kiselina je najbolja! Odlična je za čišćenje kupatila, a posebno wc šolje – složila se druga članica Facebook grupe, piše Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar