U trendu

Odeća i posteljina će danima mirisati na omekšivač: Samo stavite ovo u mašinu za pranje veša

Svi uživamo u mirisu čiste, mekane i sveže oprane odeće, ali taj miris vrlo brzo nestaje i potrebno je ponoviti ceo proces pranja, sušenja i peglanja kako bi bar na kratko ponovo uživali.

Zahvaljujući društvenim mrežama i kreativnim ljudima koji su puni noviteta, imamo rešenje i za ovaj problem. Domaćica iz Amerike po imenu Mada na društvenim mrežama redovno objavljuje trikove za čišćenje, a ovoga puta odlučila je da ženama širom sveta otkrije kako njena odeća i posteljina danima zadržavaju miris omekšivača.

Kako objašnjava, potrebna su tri sunđera za pranje posuđa, pola litra omiljenog omekšivača i isto toliko vode. Sunđere isecite na dva jednaka dela, pa ih stavite u posudu. Sipajte omekšivač i vodu, pa promešajte i zatvorite posudu.

Sve što bi potom trebalo da uradite jeste da opranu odeću i/ili posteljinu stavite u mašinu za sušenje veša, a zatim ubacite natopljeni sunđer u bubanj da se osuši zajedno s vešom. Najbolja stvar je što iskorišćeni sunđer ponovo možete staviti u posudu i iznova ga koristiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.