U trendu

Odeća koja privlači negativnu energiju – rešite je se što pre

Nekoj odeći u ormaru jednostavno nije mesto, a naročito ako se radi o starim komadima koje više nikada nećete obući, ali ih iz nekog razloga i dalje držite. Osim što zauzima dodatni prostor, takva odeća privlači negativnu energiju i najbolje bi bilo što pre da je se rešite.

1. Stara pidžama
Iznošenoj i staroj pidžami nije mesto u ormaru. Pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamenu koja će vam potrajati.

2. Haljina koju ste nosili na više od pet venčanja
Vreme je da njeno mesto zauzme druga haljina ili komad koji ćete nositi u svečanim prilikama. Njeno vreme je prošlo.

3. Odevni predmeti bivšeg partnera
U ovom slučaju nije reč samo o komadu odeće koji nepotrebno zauzima prostor u ormaru, već i o uklanjanju emocionalnog tereta nakon kog ćete se osećati mnogo bolje.

4. Iznošeni grudnjaci
Većina grudnjaka izgubi svoj prvobitni oblik nakon godinu dana učestalog nošenja. Ali, na vama je da procenite koliko je vaš grudnjak iznošen i kada je vreme da ga izbacite iz ormara.

5. Besplatne majice
Majice s različitim logo i reklamnim natpisima koje ste dobili, a nikad obukli, možete učiniti korisnim i pretvoriti ih u krpe za brisanje prašine.

6. Bele majice koje su požutele
Majice najvećim delom čine našu garderobu, a bele majice su ključni komadi. Ali, ako su požutele i ne možete da ih izbelite, onda nemaju više šta da traže u vašem ormaru.

7. Neodgovarajući komadi
Odeću koju čuvate već godinama, a koja vam ne odgovara ili je neudobna izbacite iz ormara i zamenite je odećom u kojoj se osećate dobro i koja vam odlično pristaje.

8. Odeća iz ‘prošlog’ života
Odeću iz srednjoškolskih i fakultetskih dana sigurno niste jako dugo nosili, ali ona se svejedno nalazi u vašem ormaru. Vreme je da oslobodite prostor za odeću koju ćete zaista nositi.

9. Nespareni komadi
Nesparene čarape, rukavice… su stvari koje su vrlo lako zamenjive pa ih nema smisla čuvati. Rešite ih se što pre.

10. Oštećene vešalice
Oštećene vešalice koje nisu od neke koristi slobodno izbacite iz ormara. Cena im je poprilično pristupačna pa lako možete pronaći nove i bolje zamene, piše atma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar