Odličan trik kako da pokupite i poslednji komad prljavštine tokom čišćenja

Metenje poda je dosadno i naporno, a kada primetite da uvek ostane mali deo prljavštine ispod đubrovnika, stvar postaje još gora. Srećom, jedna žena na Instagramu je otkrila kako da se jednostavno rešite sve prljavštine, a potrebna vam je samo jedna stvar koju imate kod kuće.

Amanda Vest je majka četvoro dece i nema previše vremena za čišćenje, a kada je otkrila trik za čišćenje prašine, shvatila je da treba da ga podeli sa svima i smanji nepotrebnu frustraciju, piše The Sun.

“Da li je još neko od vas kupio do sada previše đubrovnika tražeći onaj koji zapravo može da pokupi svu prljavštinu prilikom metenja? ‘Mislim da nikada više neću koristiti đubrovnik na malim gomilama prljavštine!“, rekla je u videu i pokazala neverovatan način na koji sakuplja ostatke prljavštine s poda.

Trik je veoma jednostavan – uzmete komad papirnatog ubrusa i nakvasite jedan kraj. Zatim taj mokri kraj stavite iza prljavštine na podu i metlom lagano pometete prljavštinu na papir. Budući da je papirnati ubrus mokar, prljavština će ostati zalepljena i vi je lako možete da ga podignete i baciti u smeće.

Njen video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi korisnici ostali su oduševljeni trikom. “Zašto mi niko nikad nije rekao?!”, pitala se jedna korisnica, dok je jedna korisnica dodala: “Ovo je sjajno! Kako se pre nisam setila toga?”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)