U trendu

Oduševićete se: Pogledajte šta sve može u kući da očisti bebi ulje (video)

TikTok korisnica @mrsjohalshome često na svom profilu dijeli razne savete za čišćenje i održavanje doma, a nedavno je pratiocima objasnila i za što se sve u domaćinstvu može da bude korisno ulje za negu dečje kože.

@mrsjohalshome

Baby oil uses 🤍 #homecleaning #cleantok #asmr #cleanwithmemotivation #satisyingcleaning #asmrtiktoks #mrshinchhome #babyoil #hacklife

♬ ADCT – MORGAN

– Stalno ga koristim u domaćinstvu – rekla je i pokazala prvo kako s par kapi ulja premazuje kožnu jaknu.

– Možete ga koristiti i za poliranje vrata frižidera i zamrzivača – dodala je, a s njim, kaže, polira čak i svećnjake.

Naime bebi ulje je, kaže ona, odlično kao sredstvo za čišćenje svih površina od nerđajućeg čelika, a posebno će se sijati ako ga po njima utrljate kružnim pokretima.

– Da površina ne ostane lepljiva, pre trljanja uklonite višak ulja kuhinjskom krpom ili krpom od mikrovlakana – savetovala je ova domaćica.

Otkad je objavljen, njen je video prikupio oko 2.000 lajkova i nekoliko desetaka komentara. Jedna  korisnica je pitala može li ulje koristiti i za prozore, ali mrsjohalshome je odgovorila da to ne preporučuje jer bi se previše razmazalo po staklu. Umesto toga, kaže, za pranje prozora je najbolje koristiti deterdžent za pranje posuđa i malo vode.

– Zar od ulja ove površine ne postanu masne? – pitala je druga, a autorka je odgovorila da nijedan materijal na kojem je koristila ulje nije od njega imao masni trag jer stavi samo kap.

– Ja takvo ulje koristim i na radijatorima jer im daje predivan sjaj – otkrila je jedna žena u komentarima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar