U trendu

Okorela buđ na fugnama nestaje za 1 sat: Nema potrebe da ribate, prljavštinu uklonite u jednom potezu (video)

Genijalan trik za čišćenje fuga u kupatilu morate obavezno isprobati!

Kupatilo je jedno od najzahtevniji mesta za održavanje, a uporna buđ zadaje najveću glavobolju svim damama koje uporno pokušavaju da je se reše. Međutim, na TikToku je veoma popularan jedan trik koji deluje sat vremena, a posle toga ribanje uopšte nije potrebno – prljavština se briše jednim potezom!

Ukoliko i vi imate problema sa buđi u kupatilu ili na nekom drugom mestu, obavezno isprobajte sledeću caku, ne košta mnogo, a kažu da i te kako deluje!

Sve što je potrebno uraditi je da uzeti komad papirnatog ubrusa ili salvete (toalet papir je previše mek i prebrzo bi se raspao), saviti ga i staviti na fuge. Nakon što ste to učinili, taj komad ubrusa prelijte s malo izbeljivača i ostaviti da se namače do 60 minuta.

Nakon što podignete ubrus, buđ jednostavno nestaje, tvrdi se u snimku. Zvuči apsolutno genijalno, ali neki baš i nisu uvereni.
„Nikad nisam verovao u ovo, ali kada sam pokušao, bio sam šokiran i tako srećan, molim vas, pokušajte“, komentarisao je jedan korisnik TikToka, dok je drugi dodao: „Moja mama se kune u ovu metodu, stvarno deluje.“

Međutim, treći je napisao: „Ovo neće rešiti problem. Izbeljivač ne ubija plesan, on je izbeljuje i kada se plesan vrati svaki put će biti sve gore.“

Umesto toga, drugi korisnik TikToka predložio je korišćenje alkoholnog sirćeta umesto izbeljivača, što zvuči kao malo nežnije rešenje.

„Upotrebite sodu bikarbonu i izbeljivač za nanošenje paste i isperite nakon 30 minuta, zahvalite mi kasnije“, predložio je drugi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.