U trendu

Otkrila super trik kako se rešiti mrava za samo 200 dinara, ovaj iznenađujući proizvod mnogi hvale

Sa sunčanim vremenom dolaze i neželjene muve, jezivi puževi golaći i možda najstrašnije od svega – najezde mrava. Ali, srećom za vlasnike kuća, strastveni baštovani hvale prilično iznenađujući proizvod za bebe za koji tvrde da pomaže da se rešite mrava bez upotrebe štetnih hemikalija.

Borba s mravima
Jedna žena na Fejsbuku požalila se na mrave: „Mravi. Čini mi se da svake godine imam problem. Moja deca odbijaju da se igraju u dvorištu jer su u njemu mravi. Ima li neko od vas pouzdane lekove osim uobičajenog sirćeta i vruće vode, nešto što će ih oterati, ali ne i ubiti ih. Primetila sam kod svoje zadnje kapije da ih već ima gomila ispod komšijine kante za smeće. Sumnjam da je to glavni uzrok i nikad ih pre nisam tamo primetila“.

Rešite se invazije mrava za 200 dinara
Ovu objavu su brzo preplavili predlozi s puderom koji se pokazao najpopularnijim odgovorom. „Ako znate odakle dolaze, samo ih napuderišite puderom za bebe“, savetovao je jedan. Inače, puder u prahu ili onaj puder za bebe košta oko 200 dinara.

“Naterali smo ih da stalno ulaze u našu kuhinju i kada smo otkrili odakle dolaze, malo smo ih napuderisali i nikad ih više nismo imali. To je malo teže izvesti kada su mravi u dvorištu, ali ako ih možete videti na kapiji, pospite hrpu praha (bonus je što je bezbedan za decu i kućne ljubimce)“, objasnio je jedan od korisnika Fejsbuka. Drugi se složio: „Pomorandžinu koru u sirćetu dve nedelje, a zatim sipajte u bocu s raspršivačem. Neće ih ubiti, ali im se to ne sviđa. Takođe sam koristio puder u prahu jer ga ne podnose.“ Treći je bio oduševljen: „Puder u prahu čini čuda“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.