U trendu

Ova mama tvrdi da ceo život pogrešno koristimo stalak za cipele, pogledajte kako ona to radi!

U mnogim kućama se u predsoblju nalazi stalak za cipele, odnosno cipelarnik koji služi za to da se obuća u predsoblju ne gomila, već da na jednom mestu stoji uredno složena. Cipelarnik jeste svojevrstan organizator obuće, međutim ima jednu manu.

Naime, nije rupa bez dna i u zavisnosti od njegove veličine, lako može da se desi da brzo postane popunjen. U tom slučaju, ponovo dolazi do gomilanja obuće. Osim, ako ne znate poneki trik uz pomoć kojeg ćete u njemu napraviti više prostora.

Jedna mama, koja, naravno, muku muči sa obućom svoje dece, pokazala je na društvenoj mreži Tik-Tok na koji način ona obuću slaže tako da dobije više prostora.

Naime, ono što, kako ona u videu kaže, većina uradi, jeste da cipele slaže duž svake police stalka, a na taj način stane svega nekoliko pari obuće na njega. Umesto da ih tako slaže, ono što ona uradi, jeste da „uglavi“ cipele između polica i na taj način dobije mnogo više prostora, pritom, police izgledaju mnogo organizovanije i urednije.

@cleanwithjoanne

Reply to @shelbs79 do you put your shoes like this?🤯 #cleantok #fyp #foryou

♬ Ultimate life hacks – Kelly Marie

“Osim što imate mesta za više cipela, manje je verovatno da će cipele padati”  rekla je u videu.

Snimak je pregledan preko 800.000 puta i ubrzo je postao viralan, a mnogi korisnici su bili oduševljeni onim što su videli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar