Ova viralni trik za čuvanje torte u frižideru će vas oduševiti, a malo ko ga zna (video)

Ovo je za sve ljubitelje kolača koji ipak uspeju da sačuvaju neko parče kod kuće. Jer, prihvatimo to; čuvanje torte kod kuće je uvek izazovno. Bilo da se radi o krem torti, kolaču od sira, suvom kolaču ili jednostavnom kolaču od čaja, zadržavajući veličine i oblike, uvek je veliko mučenje da ih čuvate direktno u frižideru, tako da budu vlažni kao i kada su sveže pečeni. Pa, sada postoji trik da se uradi upravo to, a lakše je nego što ste mislili.

Kako se vidi na viralnom video snimku, koji je na Tviteru podelio korisnik @AramVartian, a koji je prikupio preko 7,8 miliona pregleda, 20,5 hiljada retvitova i 140,3 hiljada lajkova, zapravo je veoma jednostavno pravilno skladištenje kolača.

Korisnik je napisao: „Iracionalno sam ljut, ovo mi nikada nije palo na pamet.“

Žena na snimku prvo stavlja polovinu torte sa jagodama na poklopac staklene kutije. Zatim stavlja staklenu kutiju na poklopac i zatvara je. Zanimljivo je da ona to ne okreće; nego je jednostavno zatvori i stavi kutiju naopako u frižider.

„Vau! Nije li ovo genijalan i zgodan trik?“, pisali su mnogi. Ubrzo je video od 14 sekundi postao viralan i impresionirao druge korisnike.

Drugi korisnik je napisao da na internetu svakog drugog dana nauči novi trik i da shvata da nije toliko pametan koliko je mislio da jeste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.