U trendu

Ovaj deo veš mašine bi trebali da čistite bar 4 puta godišnje i to na ovaj način! (VIDEO)

Svi uređaji poseduju filtere, pa ništa drugačiji slučaj nije ni sa mašinom za pranje veša. Međutim, kada je reč o ovom filteru, retko ko zna gde se nalazi i kako se pravilno čisti.

Pre svega, filter mašine potrebno je čistiti minimum četiri puta godišnje, a jedna influenserka je otkrila i gde se on nalazi i kako ga pravilno očistiti.

Ona je na svom „TikTok“ profilu objavila video u kojem je pokazala da se ovaj filter nalazi pri samom dnu mašine i objasnila je šta je potrebno raditi na svakih nekoliko meseci.

“Kada ste poslednji put promenili filter mašine za pranje veša?!? Ako ga niste promenili u poslednjih nekoliko meseci vreme je”, kaže ona.

@brunchwithbabs

Have you ever cleaned your washing machine filter? If you haven’t you may want to! You should be cleaning your filter at least 4 times per year

♬ original sound – everyone’s grandmother

Takođe je objasnila i da zapušen filter ograničava efikasnost mašine za pranje veša i da može da dovede do više naslaga vlakana na odeći, kao i do lošeg odvodnjavanja.

“Sve to bi moglo da dovede i do kraćeg veka trajanja veš mašine”, napisala je Barbara pored videa u kojem pokazuje kako treba očistiti ovaj filter.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar