U trendu

Ovaj kupatilski element nikada ne bi trebao da se vidi u odrazu ogledala, priziva bolest!

Kada je reč o kupatilu, obično ga uređujemo onako kako moramo, jer smo neretko ograničeni prostorom. Upravo zato, kupatilske elemente postavljamo na način na koji je to jedino moguće.

Međutim, ako vam prostor u kupatilu to dozvoljava, onda ga uredite na način na koji preporučuju feng šui stručnjaci.

Kada je feng šui posredi, važno je obratiti pažnju gde ćete u njemu postaviti ogledalo, koje je veoma važno u kretanju energije po prostoru.

Tako je važno da se u odrazu ogledala u kupatilu ne vidi WC-šolja! U suprotnom, to simbolizuje da vaš prosperitet, sreća i dobre energije odlaze iz doma.

Ukoliko baš ne možete ovo da izbegnete, pokušajte da se u odrazu ne vidi cela WC-šolja, te da WC-šolja, kada se ne koristi, uvek bude poklopljena.

Takođe, u odrazu ogledala ne bi trebala da bude obična bela površina zida ili pločica, jer to može simbolizovati „isušivanje“ ili nedostatak pozitivne energije.

Povoljno postavljanje ogledala može biti na vratima kupatila. U feng šuiju se smatra da ovako ogledalo odbija svu negativnu energiju i sprečava loše vibracije.

Takođe, ovo može biti izuzetno praktično, a i smanjuje rizik da se nakupljena negativna energija iz ovog prostora prenese na ostatak kuće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar