U trendu

Trik koji menja sve: Isprobajte ovaj genijalan način usisavanja (VIDEO)

Na nekim se mestima u domu prašina i prljavština više skupljaju jer su teško dostižna prilikom čišćenja, a čak ni usisivač nije od pomoći.

Jedna majka otkrila je svoj odličan trik kako ona koristi usisivač za čišćenje i pritom pokupi svaki komadić prljavštine, čak i ako se nalazi između malih otvora u podu. Sve što vam je potrebno su plastični poklopac i slamka, prenosi mirror.co.uk.

Na usisivač stavite plastični poklopac od pića te u njega stavite slamku. Slamku progurate do pola, a zatim je držite kako je usisivač ne bi povukao. Zatim nju koristite da biste dohvatili sva mesta do kojih inače ne bi mogli doći, poput malenih otvora u rerni gde upadaju mrvice i ostaci hrane.

“Čuvala sam slamku i poklopac od pića svog sina iz restorana brze hrane. Sklonila sam dugačak štap sa usisivača i samo držala slamku, ali možete koristiti i lepljivu traku ili lepilo kako biste sebi olakšali posao”,  napisala je korisnica na društvenim mrežama, a drugi korisnici ostali su oduševljene njenim jednostavnim trikom.

Mnogi su otkrili kako jedva čekaju isprobati trik na raznim mestima u domu, ali i u svojim automobilima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar