U trendu

Ovaj trik za čišćenje postao je hit na TikToku: Obrisala je fotelju umrljanu hemijskom za minut!

Ako imate decu koja vole da crtaju hemijskom olovkom po nameštaju, nema potrebe da se više nervirate, posebno kada su u pitanju fotelje od somota. Tiktokerka pod imenom @juststeffie podelila je genijalan trik koji brzo i efikasno uklanja tragove hemijske olovke sa ovog materijala.

U svom videu, ona je pokazala kako je uklonila crteže svoje ćerke sa fotelje boje lososa koristeći običan lak za kosu. Nakon što je poprskala mrlje, obrisala ih je čistom i suvom krpom – i mrlje su nestale.

@gewoonsteffie

Omdat het ongeloofwaardig blijft voor een aantal, het volledige filmpje. Mijn dochter had namelijk aan 2 kanten getekend. Nu is het echt helemaal opgedroogd en zie je er niets meer van. Enkel haarlak en een licht vochtig doekje. Het werkt echt! Balpen – velvetstoel vlekken verwijden. #vlekkenverwijderen #balpen #haarlak #haarlakvlekverwijderaar #kleuters #lifehacks #tipvanflip

♬ nhạc nền – Tú – Tú

– „Trik funkcioniše i na drugim materijalima, samo je potrebno puno laka za kosu,“ napisao je jedan od njenih pratilaca.

– „Ranije smo za mnoge slične stvari jednostavno rekli: ‘Pokušaću sa lakom za kosu’ i često bi uspelo,“ komentarisao je drugi korisnik TikToka.

Jeste li i vi već probali ovaj trik?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.