Ovakav poklon NE SMETE UNETI U KUĆU – spalite ga ili bacite

Prema feng šui stručnjacima trebalo bi dobro da obratimo pažnju koje stvari unosimo u naš dom. Postavlja se pitanje da li zaista nije bitno kakve poklone dobijamo od drugih ljudi, ili bi trebalo da se povede malo više računa o tome.

Veruje se da je nešto najgore, što možemo uneti u kuću, poklon dobijen od ljubomorne i zavidne osobe, koja nam u dubini duše ne želi dobro. Takve osobe nisu srećne kada vam ide dobro, kada postignete nešto vama bitno i veliko, ali biće prve u redu da vam donesu poklone.

Njihova negativna energija preneće se na predmete i delovaće na vas i na vaše okruženje polako ali sigurno. Uneće nemir i ostalu negativnu energiju u vaš dom.

Ako vam kod te osobe prosto nešto “ne štima” koliko god da je fina prema vama, to je prvi i verovatno najjači znak, da od te osobe nikakve darove ne bi trebalo da primate. Vaša intuicija je veoma jaka i ne bi trebalo da je zanemarimo. Slušajte svoje osećaje i budite sigurni da ćete retko kad pogrešiti.

Ako ste planirali da poklon samo odložite negde sa strane, to neće funckionisati. Najbolje bi bilo da ga bacite što dalje iz kuće, po nekima možda i spalite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.