U trendu

Ovako ćete se najbrže rešiti mrava uz jeftin sastojak koji sigurno imate kući

Postoje neke životinje s kojima ne želimo da delimo dom.

Jedni od onih nezvanih gostiju koji smetaju skoro svima su mravi koji im marširaju kroz kuću. Nisu dobrodošli, pa bi voleli da ih se rešimo što pre. Postoji mnogo prirodnih načina na koje ih možete isterati iz doma, za ovaj trik kažu da je ubedljivo najbrži i najefikasniji.

Influenserke koje se bave čišćenjem, Purdy i Figg, objavile su na TikToku kako se rešiti mrava. Tvrde da će problem lako rešiti – prašak za pecivo! Kako vidimo u snimku koju su objavile, treba ga posuti oko mesta za koje sumnjamo da baš iz tog smera ove malene životinje dolaze u naš dom.

@purdyandfigg

Also try not to leave open food out in your kitchen as this attracts them even more! #antproblem #antsinhome #ants #antsoftiktok #antprevention #homehack #bugtok #lifehack

♬ original sound – Purdy & Figg | Cleaning Hacks

Smrad praška im je odbojan i držaće ih podalje od nas, tvrde one.

„Takođe, važno je imati na umu da ne ostavljate otvorenu hranu u kuhinji, jer ih to privlači“, dodale su u videu.

Bez hrane koja bi ih mogla privuči, a uz miris koji ih navodno odbija, ova bi metoda mogla biti brza, jednostavna, jeftina i uz to – nimalo štetna za ta mala, gladna stvorenja. Oni jednostavno traže hranu, vodu i sklonište, zbog čega i ulaze u naše domove, piše Jutarnji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar