U trendu

Ove 3 seks poze muškarci obožavaju, a broj 1 se definitivno izdvaja

Istraživanje je pokazalo da ove 3 poze muškarci najviše vole

Ako želite da muškarca izludite priredite mu ove tri seks poze, a naročito pozu broj 1.

„Doggy“

Na sve četiri dok je muškarac pozadi – on određuje tempo i intenzitet, te mogu da uđe duboko. Muškarci uživaju u pogledu na žensku guzu, leđa i vrat, te činjenicu da im se u ovom položaju partnerka predaje. Ipak, ne divljajte kao što to rade u p*rno filmovima (koji su često nerealni). Osetite reakcije partnerke i šta joj prija. Ako joj duboka penetracija izaziva bol, tada usporite i ne gurajte do kraja. Poenta je da oboje uživate i da se niko ne povredi.

Kaubojka

Ova poza je posebno uzbudljiva muškarcima jer vide partnerku tokom s*ksa što i njemu i njoj pruža užitak. Zato je ova poza idealna jer daje mogućnost momcima da, na primer, gledaju u obline. Budući da muškarac u ovoj pozi ne treba da bude aktivan, a može da koristi ruke, položaj je dodatno atraktivan.

Okrenuta kaubojka

Kad se žena okrene leđima, u prvom planu je njena g*za što je muškarcima vrlo uzbudljivo. Imaju pogled kao u „doggy-ju“, ali istovremeno i komfor da ne moraju da rade. Druga varijanta ove poze je da partnerka u istom položaju leđima legne na muškarca tako da oboje gledaju u plafon. Muškarac može da je zagrli i dira gde treba, gleda u nebo (ako ste na otvorenom) i izdrži duže. Naime, neće moći da uđe duboko, pa će možda i doći do zajedničkog orgazma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar