U trendu

Ove 4 stvari ne smete da držite u kući ukoliko želite da budete srećni

Boravak u našoj kući mora biti ispunjen osećanjima harmonije, mira i spokoja. Upravo ta osećanja ništa ne sme da naruši, posebno ne nepoželjne sitnice kojih se lako možemo rešiti i ukloniti ih iz doma.

Sledeći feng šuji i pravila uređenja prostora, ovo su četiri stvari koje moramo izbaciti iz svog doma ukoliko želimo da budemo srećni u njemu, piše Magazin Novosti.

Vrata ne smeju biti blokirana jer su ona portal energije. Pripazite da se vrata mogu širom otvoriti na svakom ulazu i da im ne smeta ostali nameštaj. U slučaju da vrata ne mogu normalno da se otvore, pozitivna energija neće ispuniti svoj puni potencijal.

oštećeno zvono na vratima sprečava dolazak prijatelja i blokira pozitivne stvari koje vam se mogu dogoditi

Oštećene stvari mogu postati prepreka u životu i uzrokovati stres koji će delovati na vašu produktivnost. Na primer, oštećeno zvono na vratima sprečava dolazak prijatelja i blokira pozitivne stvari koje vam se mogu dogoditi.

Iskrivljene umetničke slike ili nisko okačene navodno prouzrokuju simptome depresije i manjak energije. Slike koje su na taj način postavljene, mogu povući sa sobom i naše raspoloženje i energiju. Sledeći ova pravila, čak bi i krevet trebao biti što udaljeniji od poda.

Zatrpani ormari su kao zadržavanje toksina u organizmu. Navodno zatrpani ormari šalju svemiru poruku da nam ništa više ne treba i da nemamo mesta u životu za nove ljude i prilike.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)